LivingQuality

VISNING AV E-MOTION POOLTAK I KLAGSHAMN

Kom och se bygget av nya generationens PP-pool. Bredd 3,5 Längd 7,0 med trappa över hela kortsidan. Färg ljusblå. Montering av ett E-motion Spider motorstyrt pooltak 3,75 x 7,50 x 0,60. Färgen på profilerna är Antracit Ral 7016 . Hela taket i 4 mm glasklar polykarbonat från den Svenska fabriken Arla i Borensberg. Poolvärmepumpen kommer från Rubinpool i Åstorp. Modell HYDRO-S inverter XP09Csie.

Jag lägger ut foton efterhand som arbetet fortgår.

Vecka 13 gräver vi för poolen och gör allt grundarbete.

Vecka 14 kommer leverans av PP-poolen samt pooltaket.

Vecka 15 sker allt installationsarbetet.

Vecka 17 sker allt runtomkring arbetet såsom återställning samt trall läggning

Vecka 19 skall poolen vara badbar och pooltaket på plats.

Intresserad?

Kontakta mig direkt på telefon 0793-412509 eller sänd ett mail till lars@bumerangpooltak.se.

/Lars

Vi håller tidsschemat.

Poolen är tillverkad och på väg till Klagshamn på torsdag 3 april . Poolovärmepumpen är på plats. Pooltaket står på lagret i Malmö och kommer till Klagshamn vid samma tid som poolen anländer. Grävningen är snart färdig och kranbil beställt till fredag 4 april. På grund av stormen så blev det inte fredag utan lördag. Nu är poolen på plats och börja vattenfyllas. Poolen skall vattenfyllas samtidigt med  återfyllningen med sättbetong och/eller med stabila fyllmassor. Pooltaket kom idag 6 april utan förvarning, men det var folk på plats så det blev bra. Nu inleder vi nästa fas med återfyllning runt poolen och vattenfyllning sedan färdigställas med trall läggning. Vi har i alla fall tur med vädret denna veckan. Denna veckan (vecka 17) läggs tralldäcket och skall  vara klart under vecka vecka 18. Jag hoppas på att pooltaket kommer på plats under vecka 19 som planerat. Första doppet idag 23/4. Endast 15 grader. Burr. Nästa vecka blir det bättre då värmepumpen kommer igång. Idag 24/4 har vi monterat pooltaket. Vi har fått fel skena för motorstyrningen så förhoppningsvis kommer den snart så att vi kan testköra pooltaket. Nu är poolen badklar under pooltaket (2 maj) och temperaturen är redan 23 grader. Observera så mycket kondens som bildats eftersom poolvattnets temperatur är högre än uteluften. Kanske kan man börjar funderar på att använda kanalplast som isolerar bättre och den lilla kondens som bildas ser man inte. Kanalplast skapar en bättre uppvärmnings ekonomi. Jag har själv haft kanalplast i mitt pooltak sedan snart 15 år och vill inte byta till klarglas. Nu väntar installationen av motorstyrningen och har blivit lovad rätt grejor vecka 19. I dag den 5/5 var det 29,1 grader i poolen. Helt klart badbart. Nu är allting på plats så nu hoppas vi på en sköööön badsommar.

Visa fler nyheter