LivingQuality

e-Motion en ny produktgrupp

e-Motion en ny produktgrupp

Nu har vi startat med en ny produktgrupp, E-motion och vi har börjat med 4 olika pooltak

E-Motion CINDERELLA

E-Motion SPIDER

E-Motion COSMO

E-Motion KLASSIK

Dessa 4 täcker i princip hela vårt populära utbud av pooltak. Vi har gjort om skenorna så att de i princip passar alla våra pooltakvarianter. Skenorna som är specialbyggda där vi satt en motor med fjärrkontroll vid slutet av skenan. Riktigt stora, breda pooltak behövs det 2 st motorer en på varje sida av skenorna. Sektionerna blir aldrig riktigt låsta av motorstyrningen och vid strömbortfall eller annat tekniskt fel kan du enkelt koppla ifrån varje varje pooltak sektion och föra dem fram och tillbaka precis som ett pooltak utan motorstyrning. Detta visas i vår video på YouTube.

Du kan nu sitta inne på din kammare och köra ditt pooltak fram och tillbaka, men om du behöver låsa eller lås upp pooltak spärrarna får du flytta dig från din bekväma fåtölj ut till poolområdet och låsa upp sektionerna. Naturen sätter stopp för E-motiongruppen under vintern om det kommer mycket snö eller is på skenorna, men då är det naturligt att det inte är badväder (inte för de flesta se foto på en vinterbadare)

Vi har fått godkänt vår varumärkesansökan "e -Motion Pooltak" nummer 2019/07482 som ingavs 2019-11-22 och registrerades  2019-12-13 under nummer  605502. Kungörelsedag 2019-12-13. Patent- och registreringsverket intygar att ovan avbildade varumärke är infört i varumärkesregistret med de uppgifter som uppges på bevisets baksida.
Patent- och registreringsverket 2019-12-13
Peter Strömbäck
Generaldirektör
Visa fler nyheter