LivingQuality

Köln

Tillbaka från Köln mässan

Köln mässan var verkligen en positiv upplevelse. Där fans många pooltak och produkter som passar för norra Europa. Jag fann ett pooltakföretag som jag redan inlett ett samarbete med framför allt pooltak med fjärrstyrd motor via en fjärrkontroll. Detta är verkligen en världsnyhet som jag har letat efter och har redan börjat marknadsföra produktgruppen e-Motion.

 

 

Företaget har 25 års erfarenhet av pooltak och även PP-pooler som jag sneglar på att ta upp i mitt utbud. Liksom poolmässan i Köln var det samma som i Barcelona att det handlade mycket om Spa i alla former och storlekar men med den skillnaden att transporten var billigare från lager i mellan Europa till Sverige. Jag är full av idéer som jag snart kommer att presentera i min marknadsföring. Jag fick inte se så mycket av staden Köln för det regnade hela tiden och dessutom var jag halt efter att ha stukat foten i Barcelona.

Visa fler nyheter